Zelf leren fotograferen?

Volg één van de leuke fotografie cursussen!

Leren fotograferen en beeld bewerken doe je bij CR!

Wij bieden verschillende fotografie cursussen aan voor de startende en wat meer ervaren fotografen. Wij gaan jou op weg helpen om een (nog) betere fotograaf te worden!

Steeds meer mensen gaan voor de hobby fotograferen met systeem- en spiegelreflexcamera’s. Veelal wordt er gefotografeerd op de automatische stand. Dit is zonde, want door handmatig te fotograferen kun je veel meer uit je camera halen. Wil jij leren handmatig te fotograferen? Dan is de Basis Fotografie Cursus perfect voor jou! Na het fotograferen ben je natuurlijk nog niet klaar. Het juist ordenen van je foto’s en het beeld bewerken ervan is ook erg belangrijk. Dit leer je met de Adobe Lightroom Basis en Adobe Lightroom Gevorderd cursus.

Heb jij handmatig fotograferen onder de knie, en wil je je gaan specialiseren? Deze cursussen worden binnenkort ook gegeven: Splash Fotografie, Portret Fotografie en Studiolicht. Fotografeer producten met actie, verdiep je meer in de portretfotografie of kom alles te weten over studiolicht.

De fotografie cursussen worden gegeven Veenendaal. Ook is het mogelijk om een cursus op locatie naar keuze te volgen met een zelf samengestelde groep van minimaal 5 personen.

Actueel aanbod

Basis Fotografie
Van standje automaat naar een foto op maat!

Heb jij een systeem- of spiegelreflex camera en fotografeer je op de automatische stand? Volg de Basis Fotografie Cursus en leer handmatig fotograferen. Ervaar dat dit zoveel leuker is en veel meer mogelijkheden biedt! We behandelen in de ochtend de theorie wat we na een verzorgde lunch in praktijk zullen brengen op een mooie locatie in de buurt.

Adobe Lightroom
Basis

Adobe Lightroom is een eenvoudig maar professioneel bewerkingsprogramma die elke professionele en amateur fotograaf zou moeten gebruiken. Met deze cursus leer je de basis elementen van het programma. Je leert met behulp van Adobe Lightroom Catalogus hoe je je foto’s kunt ordenen, verschillende selecties en verzamelingen kan aanmaken en tot slot de basis fotobewerkingen onder de knie te krijgen.

 

Adobe Lightroom
Gevorderd

Ben jij al bekend met Adobe Lightroom en wil jij je beeldbewerking naar een hoger niveau tillen? Met deze cursus gaan we meer de verdieping in met verschillende fotobewerkingen en kom je écht alle ins en outs te weten van het programma. Ook nemen we een aantal functionaliteiten van Adobe Photoshop door.

Wordt verwacht

Splash fotografie

Portret Fotografie

Studiolicht