Zelf leren fotograferen?

Volg één van de leuke fotografie cursussen!

Leren fotograferen en beeld bewerken doe je bij CR!

CR Fotografie Cursussen biedt verschillende fotografie cursussen aan voor de startende fotografen. Ik ga jou op weg helpen om een betere fotograaf te worden!

Steeds meer mensen gaan voor de hobby fotograferen met systeem- en spiegelreflexcamera’s. Veelal wordt er gefotografeerd op de automatische stand. Dit is zonde, want door handmatig te fotograferen kun je veel meer uit je camera halen. Wil jij leren handmatig te fotograferen? Dan is de Cursus Basis Fotografie  perfect voor jou! Als je handmatig fotograferen onder de knie hebt kan je deelnemen aan de Cursus Studio Fotografie. Na het fotograferen ben je natuurlijk nog niet klaar. Het juist ordenen van je foto’s en het beeld bewerken ervan is ook erg belangrijk. Dit leer je met de Cursus Adobe Lightroom.

De fotografie cursussen worden gegeven in Uden. Ook is het mogelijk om een cursus op locatie naar keuze te volgen met een zelf samengestelde groep van minimaal 4 personen.

Aanbod cursussen 

Basis Fotografie
Van standje automaat naar een foto op maat!

€ 125,-

Heb jij een systeem- of spiegelreflex camera en fotografeer je op de automatische stand? Volg de Basis Fotografie Cursus en leer handmatig fotograferen. Ervaar dat dit zoveel leuker is en veel meer mogelijkheden biedt! We behandelen in de ochtend de theorie wat we daarna in praktijk zullen brengen op een mooie locatie in de buurt.

Adobe Lightroom
Voor de beginners

€ 75,-

Met deze cursus leer je de basis elementen van het programma. Je leert met behulp van Adobe Lightroom Catalogus hoe je je foto’s kunt ordenen, verschillende selecties en verzamelingen kan aanmaken en tot slot de basis fotobewerkingen onder de knie te krijgen. Ook nemen we een aantal functionaliteiten van Adobe Photoshop door.

Studio Fotografie
Leer alles over studiolicht

€ 125,-

Heb jij handmatig fotograferen onder de knie, en wil je meer te weten komen over fotograferen in de studio? Met deze cursus leer je alles over verschillende belichtingen, achtergronden en studio set ups.

Combinatie pakket
Basis Fotografie, Adobe Lightroom en Studio Fotografie

Combineer alle drie de cursussen in één pakket en profiteer van een leuke korting. Na deze drie cursussen heb je een goede basiskennis van het manueel fotograferen, het licht en beeld bewerken onder de knie. De kickstart naar het worden van een goede fotograaf!

€ 299,-

Cursus op maat
Privé les en cursussen op aanvraag

Volg jij liever de fotografie cursussen één op één in plaats van in groepsverband? Tegen een extra vergoeding kunnen de cursussen ook privé gevolgd worden op een datum naar keuze.  Staat jouw fotografie cursus niet op de website? Vraag naar de mogelijkheden en volg een privé les van een cursus naar eigen keuze.