Vier de vriendschap!

Een leuke activiteit voor vriendinnen!

Hoe leuk is dit!? Samen met jouw vriendinnen op de foto onder het genot van hapjes en drankjes. Allemaal individueel op de foto en ook samen. Super leuk om te doen en een tastbare herinnering voor later.

Dit is een leuke activiteit voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten of zomaar om de vriendschap te vieren! Neem slingers/props mee in jullie thema zodat we daar ook foto’s mee kunnen maken. Leuk muziekje op, het wordt een feestje! De high tea of high wine vindt in picknickvorm plaats als de foto’s op een buitenlocatie worden gemaakt.

Jullie kunnen zelf kiezen of jullie de foto’s op een buitenlocatie willen maken of in de fotostudio in Veenendaal. In de fotostudio hebben jullie de keuze uit low key portretten of portretten met een gekleurde achtergrond. Ook is een combinatie daarvan mogelijk tegen een kleine meerprijs. Met buitenlocaties zijn er veel mogelijkheden, van een mooi bos tot een stoere industriële omgeving. Zoek een buitenlocatie uit wat bij jullie past.

Iedereen ontvangt één individueel portret en één groepsfoto digitaal in lage resolutie plus 2 fotoafdrukken van 13x18cm van deze twee foto’s. De foto’s kiezen jullie zelf uit. Willen jullie meer foto’s? Deze kunnen jullie dan uiteraard bijbestellen. Bij de studio + low key combinatie pakket foto’s krijgt iedereen twee individuele portretten en twee groepsfoto’s digitaal in lage resolutie plus 4 fotoafdrukken van 13x18cm van deze vier foto’s.

Vier de vriendschap is ook verkrijgbaar in een cadeaubon in het gewenst aantal personen (vanaf 4 personen).

 

Buitenlocatie

High tea €65,-
High Wine €75,-

Studio

High tea €65,-
High Wine €75,-

Low Key

High tea €65,-
High Wine €75,-

Studio + Low Key

High tea €80,-
High Wine €90,-

Bovenstaande prijzen zijn per persoon en bevat de fotosessie, high tea of high wine en een bepaald aantal foto afdrukken en digitale beelden naar eigen keuze.

Hapjes en drankjes

Minimaal 4 personen

Afdrukken + digitale beelden

Visagie bij te boeken

Vanaf €65,- per persoon

Als cadeaubon verkrijgbaar